2014. április 3., csütörtök

lakkteszt

Sziasztok!
Ma egy Essences sand lakk tetsztjével készültem Nektek. A márciusi haul posztomban már találkozhattatok ezzel a lakkal, és ott említettem hogy nem túlságosan vagyok vele megelégedve. Ha kíváncsiak vagytok, mi ennek a lakknak a hátulütője, tartsatok velem.
Az Essence Me&My Lover piros, csillámos lakkjáról lesz szó. Csurig van töménytelen mennyiségű gliterekkel és csillámokkal, ezért lámpafény alatt is csodálatos.Az üvegéről, és a csomagolásáról nem tudok semmi újat mondani. A megszokott Essence cimkék, és a lakkal megegyező kupak.

Állaga: Abszolut megvagyok az állagával elégedve. Nem túl híg, ami plusz pont, ugyanis a híg lakkok mindig befolynak a körömágyba. Ha jellemezni kéne, e szempont szerint akkor a közepesen sűrű jelzőt kapná, nagyon könnyű vele dolgozni.

Fedése: Egy rétegben még nem az igazi, mert a köröm végek minimálisan átlátszanak, de egy második réteggel már ezt is elkendőzhetjük.

Sand hatás: Egy rétegben szinte alig-alig lehet megállapítani hogy ez valaha is sand lakk volt, viszont egy 2. réteggel már teljesen érződik a homokhatás.

Száradási idő: 1 rétegnek kb. 10 percre van szüksége amíg megszárad és előjön a homok hatása, a 2. rétegnek pedig már 15 percre, ami nem is olyan sok idő.



Figyelem! Sok kép fog következni!


Köszönöm hogy olvastatok! Sziasztok!

2 megjegyzés: